Over Gert Dekeyzer

Auteur van "Digitale Fotografie - Begrijpbaar gemaakt voor iedereen"

Hallo daar! Mijn naam is Gert en ik ben gepassioneerd door het vastleggen van momenten door middel van fotografie. Ik ben een zelfstandige fotograaf met een studio in Dormaal. Naast mijn passie voor fotografie, ben ik gezegend met een prachtig gezin en hebben mijn vriendin en ik onze prachtige dochter verwelkomt in ons leven. Thuis delen we ons leven met twee honden en twee katten, die voor de nodige levendigheid zorgen.

Al van kinds af aan ga ik naar het prachtige Italië, waar het betoverende Iseomeer mijn hart heeft gestolen. We brengen dan ook vaak tijd door aan de oevers van dit meer, genietend van de rust en schoonheid die het te bieden heeft.

Als internationaal modelfotograaf bij European Top Models (ETM) heb ik het voorrecht om mijn passie voor fotografie uit te oefenen op een wereldwijd podium. Met ETM verspreid over de hele wereld, krijg ik de kans om een schat aan ervaring op te doen en mijn fotografische vaardigheden te verfijnen.

Het werken met modellen van verschillende achtergronden en culturen biedt mij de mogelijkheid om mijn creativiteit te verkennen en te ontwikkelen. Elke fotoshoot bij ETM is een unieke en inspirerende ervaring. Hierdoor blijf ik groeien als fotograaf en mijn portfolio uitbreiden met adembenemende beelden die de grenzen van creativiteit en schoonheid overstijgen.

Als voormalig trotse voorzitter van de fotografieclub "Xpose" in Laar (Landen) deel ik mijn passie graag met anderen, ongeacht hun niveau of leeftijd. Sinds de oprichting in 2015 organiseerden we verschillende evenementen, zoals tentoonstellingen, workshops, en bieden we zelfs een basiscursus fotografie aan voor beginners. Hier werd het fundament voor mijn boek "Digitale Fotografie" gelegd. 

Naast mijn betrokkenheid bij de fotografieclub, heb ik ook een verleden als ondervoorzitter van de Cultuurraad van Landen, waar ik actief was van 2015 tot 2023. Als politiek geëngageerd persoon heb ik in 2018 deelgenomen aan de lokale verkiezingen in Landen, waar ik veel steun mocht ontvangen van mijn medeburgers.

Ik heb enkele jaren toneel gespeeld bij Lutika 2000 in Goetsenhoven. Ik ben sterk verbonden met het verenigingsleven waardoor ik ook vaak presentator of bestuurslid ben. 

Mijn achtergrond omvat een studie Toegepaste Economische Wetenschappen aan de K.U. Leuven, evenals intensieve trainingen in fotografie, variërend van avondonderwijs tot een jaar fulltime studeren om mijn vaardigheden te verfijnen en mijn passie om te zetten in professioneel vakmanschap.

Als fotograaf focus ik me niet alleen op het vastleggen van momenten, maar ook op het vertalen van emoties naar tijdloze kunstwerken. Of het nu gaat om de onschuld van kinderen, de liefde tussen twee mensen tijdens een huwelijk, of de kracht van zelfexpressie in modelfotografie, mijn doel is om de puurheid en schoonheid van elk moment vast te leggen.

In actie