N-VA Landen

gert nva
 • Afdelingsbestuurslid
 • Arrondissementeel bestuurslid
 • Politiek vertegenwoordiger GROS 
  (Gemeentelijke raad voor ontwikkelingssamenwerking)

2018 was heel speciaal voor mij. Dan kwam ik in Landen voor de allereerste keer op bij de lokale verkiezingen. Ik had dubbel zoveel stemmen als dat ik er verwacht had. Bedankt voor het vertrouwen! 

Dit was mijn voorstelling:

Ik ben Gert en ik ga in 2018 voor het eerst opkomen. Die kans krijg ik bij N-VA Landen. In Landen is dat een groep van aangename en gedreven mensen.

Ik hoop dat we met onze partij ook in de meerderheid kunnen blijven en de goede samenwerking kunnen blijven behouden met de andere partijen. Want die goede samenwerking tussen de verscheidene partijen vind je niet overal terug zoals hier.

Ik beloof niets buiten mijn inzet en gedrevenheid. Ik besef maar al te goed dat budgetten beperkt zijn en dat het niet draait om wat ik of iemand anders wil, maar om wat we samen kunnen bereiken. Het is dan ook geven en nemen. Projecten lopen ook vertragingen op door bepaalde procedureslagen en budgetten schuiven hierdoor constant. Al dan niet positief.

Momenteel ben ik mij volop aan het verdiepen en aan het bevragen over de huidige lopende projecten en beslissingen, geplande projecten, situaties in het verleden, budgetten, verslagen, … Er komt eigenlijk zéér veel bij kijken. Meer als je in eerste instantie verwacht. Via de N-VA zelf volg ik ook enkele opleidingen i.v.m. besturen en meedraaien in een gemeente. Gezien dat ik mij nog aan het verdiepen ben kan ik wellicht niet op alle vragen een correcte mening geven. Ik wacht ook graag ons partijprogramma af waar momenteel aan gewerkt wordt.

Mijn interessegebieden:

 • Mobiliteit van kleine dorpen onderling en naar Landen zelf, of iets concreter een busverbinding naar Zoutleeuw bv., parkeren in de stationsomgeving, … 
 • Leefbaarheid en het behoud van het plattelandskarakter
 • Activering van leefloners aan de hand van kleine tewerkstellingsprojecten – Zodat ze terug fier kunnen zijn op zichzelf
 • Cultuurbeleid, locaties en voorzieningen voor verenigingen 
 • Veiligheid in het algemeen
 • Correcte, makkelijke en duidelijk communicatie naar de burger

Even over mij als persoon, ik ben zopas 30 jaar geworden en dat was toch een leuk feestje. Ik ben getrouwd, heb twee hondjes en woon in Laar. Van beroep ben ik fotograaf en probeer ik de mooiste herinneringen vast te leggen. Ik ben de fiere voorzitter van fotoclub Xpose en ik ben ook de ondervoorzitter van de Socio-culturele raad van Landen. Ik ben graag bezig met muziek en toneel.

Sommige mensen kennen mij al een beetje en voor al de anderen, aangenaam.

Countdown Verkiezingen 2018

00

days


00

hours


00

minutes


00

seconds